fbpx
  1. Αρχική
  2. Άρθρα
  3. ΓΙΑΤΙ ΤΟ BRANDING ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ BRANDING ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ;

Onfollow.gr Blog - Γιατί το branding είναι σημαντικό για τις μικρές επιχειρήσεις;

Η επωνυμία είναι κάτι περισσότερο από λογότυπο και επαγγελματικές κάρτες, είναι αναγνώριση, συνάφεια και εμπιστοσύνη – είναι το παν. Αν θέλετε να είστε επιτυχημένοι, η διατήρηση της επωνυμίας σας θα πρέπει πάντα να αποτελεί προτεραιότητα για την επιχείρησή σας. Μην χάσετε την προσοχή νέου κοινού επειδή δεν έχετε επενδύσει στην επωνυμία σας και μην παραμείνετε στατικοί σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. 

Ακολουθούν τέσσερις λόγοι για τους οποίους η επωνυμία είναι ζωτικής σημασίας για τις μικρές επιχειρήσεις:

1. Να βοηθά να αναγνωρίζεται το brand σας από το κοινό

Όπως είπαμε, η επωνυμία σας υπερβαίνει το λογότυπό σας. Η κατοχή μιας ελκυστικής, σταθερής μάρκας που αντιπροσωπεύει τις αξίες και τις υπηρεσίες σας θα κάνει τους ανθρώπους να αγαπήσουν την επωνυμία σας. Θέλετε οι άνθρωποι να γνωρίζουν αμέσως τι κάνετε και να εξοικειωθούν μαζί σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε πάντα η πρώτη τους επιλογή και θα έρχονται σε εσάς.

2. Να είστε αξιόπιστοι

Με ισχυρή επωνυμία, η εμπιστοσύνη των πελατών στην αυθεντικότητα και την αξιοπιστία σας θα αυξηθεί μαζικά. Ο ιστότοπός σας είναι το καλύτερο μέρος για να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη, κάνοντας τη σκληρή δουλειά για εσάς. Εάν η επωνυμία σας είναι ασυνεπής ή κακής ποιότητας, οι πελάτες δεν θα εμπιστεύονται τις υπηρεσίες σας.

3. Γίνεστε επιτυχημένοι με το μάρκετινγκ

Η στρατηγική μάρκετινγκ ορίζει να αποφασίσει η επωνυμία τον σκοπό, τις αξίες και την εμφάνισή της. Οι μικρές επιχειρήσεις – συνήθως με μικρότερους προϋπολογισμούς – πρέπει να εργαστούν ακόμη περισσότερο για να μεταδώσουν το μήνυμά τους. 

4. Ενισχύστε την ομάδα σας

Έχοντας ένα ισχυρό εμπορικό logo δείχνετε ποια είναι η αποστολή σας. Οι εργαζόμενοι θέλουν να νιώθουν υπερηφάνεια για την επιχείρησή τους και θα εργαστούν περισσότερο αν πιστεύουν σε αυτό που κάνουν.

Ο χρυσός κανόνας: μείνετε επίκαιροι

Όπως αλλάζουν οι τάσεις και τα γούστα με την πάροδο του χρόνου, έτσι πρέπει να αλλάξει και η επωνυμία σας. Μείνετε ενημερωμένοι και δεν θα χάσετε ποτέ!