fbpx
  1. Αρχική
  2. Άρθρα
  3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Social Media Blog - Δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου στα social media

Ο χρόνος που ξοδεύουν οι χρήστες στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έχει αυξηθεί. Οι καταναλωτές θεωρούν σιγουρο ότι μια επιχείρηση θα είναι ενεργή στα Social Media. Η διαδικασία διαχείρισης των Social Media μιας εταιρείας απαιτεί ταχύτητα, ευρηματικότητα και επικοινωνιακές δεξιότητες. Για να πετύχετε τους στόχους σας όσον αφορά το digital κομμάτι της επιχείρησής σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο digital agency της OnFollow, το οποίο μπορεί να αναλάβει, πάντα σε συνεργασία με την επιχείρησή σας, τη διαχείριση των social media accounts σας. 

Για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησής σας πρέπει να ανεβάζετε τακτικά δημοσιεύσεις στο επαγγελματικό σας προφίλ. Τίποτα δε μένει στάσιμο, ειδικά στον τομέα του digital, έτσι και τα Social Media. Τα πράγματα αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς και για να μπορέσετε να επιβιώσετε και να είστε καινοτόμοι μεταξύ των ανταγωνιστών σας, θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη βάση στο περιεχόμενο των αναρτήσεών σας, το οποίο θα περιλαμβάνει γραφιστικά, φωτογραφίες και βίντεο και motion graphics – animation.

Γραφιστικά 

Η χρήση των εικαστικών για digital χρήση είναι απαραίτητη για την παρουσίαση των υπηρεσιών, προσφορών, εκδηλώσεων και διαγωνισμών που θέλουμε να αναδείξουμε. Οι σωστοί συνδυασμοί χρωμάτων και η χρήση των μοναδικών εικαστικών στοιχείων είναι αυτά που προσελκύουν τον χρήστη στις δημοσιεύσεις και να θελήσει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία σας. Ένα εικαστικό που θέλουμε να προωθήσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει απαραίτητα να έχει μια σωστή δομή και τα σωστά μεγέθη, έτσι ώστε να μπορούμε να περνάμε το μήνυμα σωστά επικοινωνιακά προς το κοινό που μας ενδιαφέρει.

Φωτογραφίες και βίντεο

Το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο των Social Media μπορεί να απογειώσει την επιχείρησή σας όταν το περιεχόμενο είναι επαγγελματικό. Πρέπει να χαρακτηρίζονται από συνοχή και να είναι στοχευμένο στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Δημιουργούμε τα πιο ευφάνταστα concept για το κάθε brand ξεχωριστά. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες των επαγγελματικών φωτογραφίσεων, όπως αυτές του προϊοντικού περιεχομένου, του χώρου, του φαγητού, της παρουσίασης υπηρεσιών και των e-shop.

Motion graphics – animation 

Η δημιουργία κινούμενων γραφικών είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον θεατή και να τον ενημερώσετε για την επιχείρησή σας. Τα κινούμενα γραφικά είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την εξήγηση των προϊόντων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προσδίδουν ψυχαγωγία και ενημέρωση την ίδια στιγμή. Αποτελούνται από μουσική, κινούμενα σχέδια και πληροφορίες.

Για την αποτελεσματικότητα των παραπάνω ενεργειών στην επιχείρησή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στην OnFollow για να είστε σίγουροι ότι η δημιουργία του ορθού περιεχομένου που θα δημιουργήσει το τμήμα γραφιστικής θα σας φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!