fbpx
  1. Αρχική
  2. Άρθρα
  3. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΩ INSTAGRAM;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΩ INSTAGRAM;

Social Media Blog - Πώς μπορείτε να προβάλετε την επιχείρηση σας μέσω Instagram;

To Instagram, με παραπάνω από 500 εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς, έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατάταξη των social media. Το instagram, πέρα από φιλικό και εύκολο προς τη χρήση στο κοινό, είναι και ένας άμεσος τρόπος να διαφημίσετε την επιχείρησή σας με μικρό κόστος. 

Το 2017 προστέθηκε  η επιλογή στις επιχειρήσεις να πουλάνε τα προϊόντα τους μέσω των αναρτήσεων και παρουσιάζοντάς τα στο προφίλ τους. Δίνεται η δυνατότητα στις εταιρείες να προσθέτουν ετικέτες, οι οποίες θα αναγράφουν την τιμή των προϊόντων και ίσως κάποιες επιπλέον πληροφορίες.

Τα Instagram Stories και το IGTV είναι ακόμη μία έξυπνη προσθήκη στην πλατφόρμα, η οποία έχει αλλάξει τον τρόπο επικοινωνίας με το κοινό και έχουν αυξηθεί κατά μεγάλο ποσοστό οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ των εταιρειών και του κοινού. Πέρα από διασκεδαστικός τρόπος ενημέρωσης προς τους πελάτες σας είναι και ένας αρκετά δημιουργικός τρόπος με τον οποίο θα προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.

Εκτός από τα παραπάνω, για να καταφέρετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας θα πρέπει να έχετε σωστό προγραμματισμό και να ανανεώνετε συχνά το περιεχόμενό σας. Είναι σημαντικό να υπάρχει μια ειδικά διαμορφωμένη για την επιχείρησή σας διαφημιστική καμπάνια, την οποία μπορεί να τη διαμορφώσει η  εξειδικευμένη διαφημιστική ομάδα της OnFollow με βάση τις δικές σας ανάγκες. Μέσα σε σύντομο χρονικο διάστημα το team μας θα σας βοηθήσει να αυξήσετε και τους followers σας, στοχεύοντας στο κατάλληλο κοινό, το οποίο θα αλληλεπιδρά και θα πραγματοποιεί αγορές.

Οι πιο βασικές ενέργειες που αναλαμβάνει η εταιρεία μας είναι:

  • Δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου με γραφιστικά και φωτογραφίες.
  • Τακτική ανάρτηση φωτογραφιών και video για την καλύτερη προβολή των προϊόντων σας.
  • Άμεση απάντηση σε σχόλια και ερωτήσεις των πελατών σας.
  • Συνεχής αύξηση του αριθμού των follower σας.

Όλο και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν να ασχοληθούν με τη χρήση του Instagram. Για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των χρηστών μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια της OnFollow και να παρατηρήσετε στην επιχείρησή σας τις αλλαγές που επιθυμείτε.