fbpx
  1. Αρχική
  2. Άρθρα
  3. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Online Marketing Blog - Branding, Σχεδιασμός Καταλόγου, επαγγελματικής κάρτας & συσκευασίας

Η επωνυμία μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας, να δώσει ταυτότητα στην επιχείρησή σας και να βοηθήσει στην αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας. Η καθιέρωση της επωνυμίας είναι ένας τρόπος να επισημάνετε με σαφήνεια αυτό που κάνει την επιχείρησή σας διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη. Η αποτελεσματική δημιουργία επωνυμίας αναδεικνύει ένα προϊόν ή μία υπηρεσία και του προσδίδει μοναδικό χαρακτήρα. 

 

Πέρα από τη δημιουργία λογοτύπου, το οποίο αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα σημεία για κάθε επιχείρηση, στην OnFollow αναλαμβάνουμε και άλλες εξίσου σημαντικές για το χτίσιμο της εταιρικής της ταυτότητας διαδικασίες, όπως οι επαγγελματικές κάρτες, ο σχεδιασμός καταλόγων, ο σχεδιασμός της συσκευασίας κ.ά.

 

Κατάλογοι

Χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας για να δημιουργήσουμε ελκυστικούς και επιτυχημένους καταλόγους που όχι μόνο φαίνονται εντυπωσιακοί, αλλά ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης. Η ομάδα μας διαχειρίζεται κάθε στάδιο της διαδικασίας από τις αρχικές ιδέες μέχρι την επιλογή χαρτιού και εκτύπωσης. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε έναν κατάλογο που θα ενισχύσει την επωνυμία σας. 

Ένας καλά σχεδιασμένος κατάλογος είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία μάρκετινγκ και είναι απαραίτητος για να παρουσιάσει τις επιλογές και να οδηγήσει το κοινό σε αποφάσεις. Ο κατάλογος πρέπει να είναι εύκολος στη χρήση, ελκυστικός, ενημερωμένος και να παρέχει αρκετές πληροφορίες στους πελάτες.

 

Επαγγελματικές κάρτες

Οι σωστές επαγγελματικές κάρτες μπορούν να κάνουν θετική εντύπωση από την πρώτη στιγμή που θα τις λάβει ένας δυνητικός πελάτης και μπορεί συχνά να είναι το σημείο εκκίνησης για μια σχέση μεταξύ εταιρείας και πελάτη. Είναι η «βιτρίνα» της επιχείρησής σας, καθώς προβάλλει τη δουλειά σας και αντικατοπτρίζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Η σχεδίαση μιας επαγγελματικής κάρτας δεν είναι απλή και εύκολη διαδικασία. Η σωστή κάρτα πρέπει να παρέχει στους ενδιαφερόμενους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να τους βοηθήσει να έρθουν σε επικοινωνία με την επιχείρηση, όταν το χρειαστούν. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να έχουν όμορφο και μοντέρνο σχεδιασμό σε συνδυασμό με μοναδικά σχέδια και γραφικά. Το μέγεθος της κάρτας είναι επίσης ένας πολύ βασικός παράγοντας που θα καθορίσει την επιτυχία της.

 

Συσκευασία

Ο σχεδιασμός της συσκευασίας είναι το σημείο στο οποίο το προϊόν σας πραγματικά ζωντανεύει! Είναι η καλύτερη ευκαιρία του brand σας να κάνετε το προϊόν σας να ξεχωρίσει και να επηρεάσει έναν πελάτη ώστε να το αγοράσει. Στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε ελκυστικές συσκευασίες που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της επιχείρησής σας. 

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό καταναλωτών επηρεάζονται στην τελική τους απόφαση από την συσκευασία και την παρουσίαση του προϊόντος. Ξεκινώντας από τη λεπτομερή έρευνα και μελέτη του ανταγωνισμού στην αγορά, περνάμε στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής που περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την προβολή του προϊόντος σας στο αγοραστικό κοινό. Τέλος, αφού συμφωνήσουμε ότι ο σχεδιασμός συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της επιχείρησης και αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, καταλήγουμε στην παραγωγή και την εκτύπωση της συσκευασίας.