fbpx
  1. Αρχική
  2. Άρθρα
  3. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;

Branding Blog - Τι είναι η εταιρική ταυτότητα;

Τι σημαίνει ο όρος εταιρική ταυτότητα;

Η εταιρική ταυτότητα είναι η συλλογή όλων των στοιχείων που δημιουργεί μια εταιρεία για να απεικονίσει τη σωστή εικόνα στον καταναλωτή της. Μια επωνυμία δεν είναι απλώς ένα λογότυπο, ένας ιστότοπος ή μια ετικέτα, είναι η προσωπικότητα της επιχείρησής σας και ο χαρακτήρας σας. Η επωνυμία δίνει την ταυτότητά σας στην επιχείρηση, πέρα ​​από το προϊόν ή την υπηρεσία της, ενώ ταυτόχρονα δίνει στους καταναλωτές κάτι για να συνδεθούν μαζί της.

Η δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας είναι ένα προϊόν υψηλής αξίας, καθώς συμβάλει στην ανάδειξη και την αναγνωρισιμότητα μιας επιχείρησης. Χωρίς επωνυμία η εταιρεία σας είναι αόρατη. Η εταιρική σας ταυτότητα παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς δημιουργείτε νέες σχέσεις με πελάτες, καθώς και στον τρόπο με τον οποίο αποτυπώνεστε στην συνείδησή τους. Η καθιέρωση επωνυμίας είναι απαραίτητη για τη δημιουργία μιας άμεσα αναγνωρίσιμης εταιρικής ταυτότητας που όχι μόνο σας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές σας, αλλά προσθέτει αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

 

Τι περιλαμβάνει μια εταιρική ταυτότητα;

Με τον όρο εταιρική ταυτότητα εννοούμε το πλήθος από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα που θα χρειαστεί να δημιουργήσει μια επιχείρηση για να προσδιορίσει την εικόνα της και να επικοινωνήσει μέσω αυτής τον χαρακτήρα και την ταυτότητα που πρεσβεύει. Συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός της εταιρικής σας ταυτότητας περιλαμβάνει:

  • Έρευνα όλων των παραμέτρων μιας επιχείρησης και μελέτη του ανταγωνισμο
  • Σχεδιασμό λογοτύπου – σήματος (logo)
  • Σχεδιασμό επαγγελματικών καρτών, φυλλαδίων και καταλόγων
  • Σχεδιασμό συσκευασίας, ειδικές κατασκευές, αυτοκόλλητες ετικέτες, μενού
  • Σχεδιασμό φακέλων, μπλοκ, τετραδίων και ημερολογίων
  • Σχεδιασμό διαφημιστικών εντύπων & διαφημιστικών προϊόντων (στυλό, αναπτήρες, καπέλα κλπ.)
  • Σχεδιασμό εκθεσιακών περιπτέρων
  • Σχεδιασμό & παραγωγή υλικού συνεδρίων και παρουσιάσεων
  • Φωτογράφιση και λήψη βίντεο των προϊόντων σας και των χώρων της επιχείρησή σας
  • Συγγραφή κειμένων και σλόγκαν (content writing)

 

Στην OnFollow θα συνεργαστούμε μαζί σας για να αναπτύξουμε μια συνεπή ταυτότητα που να ανταποκρίνεται στο κοινό σας, να αναδεικνύει την εταιρεία σας και να την ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Είτε η τρέχουσα επωνυμία σας χρειάζεται ανανέωση είτε ξεκινάτε ένα ολοκαίνουργιο προϊόν ή υπηρεσία, η ομάδα μας θα δημιουργήσει μια ισχυρή ταυτότητα που θα διακρίνει την επιχείρησή σας και θα ξεχωρίσει την επωνυμία σας.