fbpx
Διαφημιστική εταιρεία blog - 5 Οφέλη των Google Ads

Αν έχετε έναν φανταστικό ιστότοπο, υπέροχα προϊόντα και μια ομάδα που είναι έτοιμη, το μόνο που χρειάζεστε για να ανεβάσετε το επίπεδο της επιχείρησής σας είναι να μεγαλώσει ο αριθμός της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας.

Εάν επιθυμείτε να στοχεύσετε στο κοινό σας, βεβαιωθείτε ότι είναι εύκολη η πρόσβασή τους στον ιστότοπό σας στη Google και προσελκύστε τους με τις σωστές λέξεις-κλειδιά.

Η εκτέλεση μιας καμπάνιας Google Ads είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Παρακάτω θα ανακαλύψετε 5 οφέλη των Google Ads. 

Όφελος #1: Αύξηση στα click 

Όταν ένας χρήστης κάνει κλικ σε μία διαφήμιση, είναι κατά 50% πιθανότερο ότι θα πραγματοποιήσει μια αγορά. Οι χρήστες αναζητούν στο διαδίκτυο τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν με κάποιους συγκεκριμένους όρους (λέξεις-κλειδιά) και στην συνέχεια πραγματοποιούν τις αγορές. Δεν ερευνούν ή αξιολογούν. Ξέρουν τι θέλουν και είναι έτοιμοι να το πάρουν. 

Τι γίνεται με τους ανθρώπους που δεν είναι έτοιμοι να αγοράσουν; Μια καμπάνια remarketing είναι η λύση. Μπορείτε να στοχεύσετε σε άτομα που έχουν επισκεφθεί τον ιστότοπό σας στο παρελθόν και να τους δώσετε μια πιο δυνατή προσφορά. 

Όφελος #2: Περισσότερη κίνηση 

Η Google επεξεργάζεται πάνω από 5 δισεκατομμύρια αναζητήσεις την ημέρα. Πολλοί άνθρωποι αναζητούν κάτι για αγορά. 

Όταν διαφημίζεστε στο διαδίκτυο με το Google Ads, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το τεράστιο κοινό. Μπορείτε να διαφημιστείτε μέσω των εισερχομένων μηνυμάτων του Gmail, των βίντεο στο YouTube και των αμέτρητων εφαρμογών που βρίσκονται στη Google. Με την αξιοποίηση των προηγούμενων εφαρμογών θα καταφέρετε να φτάσετε την επιχείρησή σας ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σας.

Όφελος # 3: Ακριβής στόχευση

Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρεις να στοχεύσεις στο σωστό κοινό. Μπορείτε να στοχεύσετε σε λέξεις-κλειδιά οι οποίες θα φέρουν την υψηλότερη απόδοση στην επωνυμία σας. Επίσης, μπορείτε να βελτιώσετε τη στόχευση των διαφημίσεων με βάση το είδος των ατόμων που είναι πιο πιθανό να πραγματοποιήσουν αγορά. Μπορείτε να στοχεύσετε στη διαφήμιση στο Google σας βάσει ηλικίας, φύλου, τοποθεσίας και ενδιαφερόντων.

Όφελος #4: Ταχύτερα αποτελέσματα

Η διαφήμιση μέσω του Google Ads προσφέρει τη γρηγορότερη διαδρομή για τον ιστότοπό σας για να φτάσετε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Δεν είναι σαν το SEO , όπου πρέπει να περιμένετε υπομονετικά για να ανεβείτε αργά προς τα πάνω στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης. Με τα Google Ads όλη αυτή η διαδικασία γίνεται πιο απλή.

Όφελος #5: Καλύτερη απόδοση επένδυσης

Το καλύτερο όφελος των Google Ads είναι η απόδοση της επένδυσης. Τα Google Ads χρησιμοποιούν μοντέλο πληρωμής ανά κλικ. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στις διαφημίσεις σας, δηλαδή πληρώνετε μόνο για πιθανή έκθεση και αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας. 

Είστε έτοιμοι να διαφημιστείτε στο διαδίκτυο με το Google Ads; Απευθυνθείτε στην ομάδα της Jump Creations για να μπορείτε να στοχεύσετε στο ιδανικό για εσάς κοινό και να έχουν αποτέλεσμα οι διαφημίσεις σας.