Υπηρεσίες
15394
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15394,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15630

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Το λογότυπο και σύμβολο μιας επιχείρησης είναι για πάντα. Γίνεται αναγνωρίσιμο από το ευρύ κοινό και “εσωκλείει” την ταυτότητα του brand name. Η εύστοχη αποτύπωση της ταυτότητας, του ύφους και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης λοιπόν, είναι αυτή που τραβάει το ενδιαφέρον του πελάτη και κάνει την επιχείρηση σας πιο οικεία απέναντι του, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Κάθε σημείο επαφής του πελάτη με την επιχείρησή σας έχει τη δική του σημασία στη συνολική εμπειρία του καταναλωτή. Μία παράμετρος που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλο αντίκτυπο στη θετική εμπειρία του καταναλωτή είναι αυτή της σωστής συσκευασίας. Μεγάλο ποσοστό της τελικής αγοράς ενός προϊόντος γίνεται στο σημείο πώλησης του. Αυτό καθιστά το packaging ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία που μια εταιρεία οφείλει να χρησιμοποιεί σωστά.

Αναλαμβάνουμε την κάλυψη όλων των εταιρικών offline αναγκών σας σε επίπεδο design. Η εύρεση της ιδέας που ταιριάζει με τις ανάγκες του καταστήματος σας, ο προσεκτικός, δημιουργικός σχεδιασμός και η προώθηση υλικού που συνδέεται άμεσα με την εταιρική σας ταυτότητα και την μέχρι τώρα παρουσία σας, είναι μερικά από τα απαραίτητα βήματα που ακολουθούνται στη δημιουργία καταλόγων, flyers, επαγγελματικών καρτών.

Το Storytelling έχει γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς πυλώνες για τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες marketing. Διαχωρίζει δραστήρια & ζωντανά brands από απλές επιχειρήσεις και τους πιστούς πελάτες από τους κατά τύχη πελάτες της μιας φοράς. Οι ιστορίες στερεοποιούν αφηρημένα concepts και απλοποιούν περίπλοκα μηνύματα, φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, εμπνέουν και κινητοποιούν.

SOCIAL MEDIA

Η Facebook σελίδα που θα αφορά τη δραστηριότητα της επιχείρησης σας, είναι ένα ακόμα παράθυρο και σημείο επαφής του καταναλωτή με το brand σας, σε ένα νέο κανάλι επικοινωνίας. Οι δημοσιεύσεις, τα κείμενα των αναρτήσεων, το οπτικοακουστικό υλικό, events, διαγωνισμοί, στοχευμένες χορηγούμενες διαφημίσεις, είναι τα βασικά ”συστατικά” που συντελούν μία ολοκληρωμένη και επαγγελματική παρουσία της σελίδας της επιχείρησής σας στο Facebook.

Το Instagram τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον βασιλιά των κοινωνικών δικτύων. Γνωρίζατε ότι το 63% των καταναλωτών πριν αποφασίσουν σε ποιό brand θα καταλήξουν, κάνουν σχετική αναζήτηση στο Instagram; Μερικά από τα κέρδη μιας συνεπούς online στρατηγικής στην πλατφόρμα του Instagram είναι η αύξηση των ακόλουθων,  η μεγαλύτερη αλληλεπίδραση αλλά και σωστή πληροφόρηση του κοινού, η δημιουργία διαγωνισμών με στόχο τη διεύρυνση του αγοραστικού κοινού και τα stories με στόχο την επίτευξη αυξημένου reach.

Η χρήση των εικαστικών για ψηφιακή χρήση είναι απαραίτητη για την παρουσίαση των υπηρεσιών, προσφορών, εκδηλώσεων και διαγωνισμών που θέλουμε να αναδείξουμε. Ένα εικαστικό που θέλουμε να προωθήσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει απαραίτητα να έχει μια σωστή δομή και τα σωστά μεγέθη (ανάλογα το μέσο που επιλέγουμε να το προωθήσουμε) έτσι ώστε να μπορούμε να περνάμε το μήνυμα σωστά επικοινωνιακά προς το κοινό που μας ενδιαφέρει.

Το περιεχόμενο των Social Media απογειώνεται όταν το περιεχόμενο είναι επαγγελματικό, υψηλής ποιότητας, συνεπές και στοχευμένο για τις εκάστοτε ανάγκες κάθε επιχείρησης. Δημιουργούμε τα πιο ευφάνταστα concept για το κάθε brand ξεχωριστά ώστε να μείνετε στο θυμικό του καταναλωτή σε μια εποχή που η γρήγορη πληροφόρηση έχει την τιμητική της. Οι κατηγορίες των επαγγελματικών φωτογραφίσεων με κατεύθυνση τα κοινωνικά δίκτυα ποικίλλουν και διακρίνονται σε προϊοντική, χώρου, φαγητού, παρουσίασης υπηρεσιών, εναέριες (drone aerial) και e-shop.

Η δημιουργία κινούμενων γραφικών είναι ένας τρόπος επικοινωνίας με τον θεατή για να προσθέσετε βάθος στην επιχείρηση σας. Τα κινούμενα γραφικά είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την εξήγηση διαδικασιών, προϊόντων ή πυκνών θεμάτων – σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν απαιτούν πολλά από τον θεατή. Οι άνθρωποι μπορούν να καθίσουν πίσω και να παρακολουθήσουν, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν πολλή ενέργεια. Είναι συναρπαστικά. Με μουσική, όμορφα κινούμενα σχέδια και ισχυρές αφηγήσεις, μπορούν να σας κάνουν να γελάσετε, να κλάψετε και να μάθετε.

Στη Google οι χρήστες αναζητούν τί θα κάνουν, πού θα πάνε, και κυρίως τί αγορές θα κάνουν. Μια διαφήμιση που εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή, είτε σε υπολογιστές είτε σε κινητά, μπορεί να εξασφαλίσει νέους πελάτες που αποφέρουν σημαντική αξία στην επιχείρησή σας. Με το Google Ads υπάρχει καθορισμός του κοινού σας, έρευνα για τις λέξεις-κλειδιά της επιχείρησής σας, ορισμός προϋπολογισμού και τιμής προσφοράς ανά λέξη-κλειδί, παρακολούθηση μετατροπών (conversion tracking) και remarketing lists. Έτσι κερδίζετε την αναγνωσιμότητα της επιχείρησής σας, επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας αλλά και στο φυσικό σας κατάστημα, τηλεφωνικές κλήσεις από πελάτες που ενδιαφέρονται για το προϊόν (ή τις υπηρεσίες σας) και τέλος αγορές είτε στο eshop, είτε στο φυσικό κατάστημα.

Μία νέα καινοτόμα και οικονομική υπηρεσία ήρθε να δώσει τη λύση στην αξιόπιστη, αποτελεσματική και πάνω απ’ όλα οικονομική προώθηση υπηρεσιών ή/και προϊόντων. Πρόκειται για την Μαζική Αποστολή Viber Μηνυμάτων από την επιχείρηση σας προς του πελάτες σας. Μπορείτε να μοιράζεστε νέα και πληροφορίες στα κοινά σας, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία στους χρήστες-πελάτες, ενώ αυξάνετε το engagement τους.Έτσι παρέχετε τη δυνατότητα στους πελάτες να αλληλεπιδρούν με το brand σας μέσα σε ένα ζωντανό και διαδραστικό περιβάλλον. Έχετε πλήρες και αναλυτικό reporting ώστε να αποκτήσετε σημαντικά insights για την απόδοση των ενέργειών σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Δημιουργώντας μια εταιρική ιστοσελίδα δίνουμε αρχικά έμφαση στο User Experience. Μία εταιρική ιστοσελίδα για να είναι επιτυχημένη θα πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα εύχρηστη, να έχει εμπλουτισμένα κείμενα ως προς την παρουσίαση των υπηρεσιών της επιχείρησής σας και εικόνες υψηλής αισθητικής για τη σωστή ανάδειξη των υπηρεσιών σας. Επιπλέον ένα πολύ βασικά στοιχείο είναι και το responsive σε κινητές συσκευές και tablet. Τα τελευταία χρόνια η Google χρησιμοποιεί ένα mobile-friendly αλγόριθμο, ο οποίος δίνει επιπλέον ώθηση στα websites που είναι φιλικά προς τις κινητές συσκευές, όσον αφορά στις mobile αναζητήσεις.

Δημιουργούμε το δικό σας e-shop υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος και να ξεκινήσετε άμεσα τις online πωλήσεις των προϊόντων σας. Προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρισης. Εντυπωσιακός σχεδιασμός και design χωρίς να θυσιάζεται η εύκολη πλοήγηση και η χρηστικότητα. Παρέχουμε λειτουργικότητα και ευκολία στον χρήστη σε όλα τα στάδια της On-line αγοράς μέχρι το τελικό check out και την πληρωμή-ολοκλήρωση της παραγγελίας. Εύκολη διαχείριση προϊόντων, διαχείριση παραγγελιών, πελατών, εταιρικών νέων. Κατασκευή e-shop με γνώμονα τις μηχανές αναζήτησης και τους κανόνες του Search Engine Optimization (S.E.O.). Κατασκευή e-shop με σύστημα παγκοσμίως αναγνωρισμένο, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, όπου οποιαδήποτε στιγμή θέλετε μπορείτε να το πάτε σε οποιαδήποτε εταιρία μιας και γνωρίζουν να το δουλεύουν οι πάντες (OpenCart, WordPress, Shopify).

Το ηλεκτρονικό μας σύστημα παραγγελιών περιλαμβάνει το πρόγραμμα παραγγελιοληψίας για εστιατόρια, fast food, ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να προστεθεί στην ιστοσελίδα σας και να αυξήσει το πελατολόγιο σας. Βελτιστοποιημένη ειδικά για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, η ιστοσελίδα που θα δημιουργηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα Online Delivery θα είναι φιλική στην βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και κατασκευασμένη για να φαίνεται ωραία ανεξάρτητα από τη συσκευή. Θα είναι επίσης πλήρως ενσωματωμένη με το μενού του εστιατορίου σας, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε απευθείας παραγγελίες!

Η δυνατότητα online κράτησης είναι ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα για κάθε ξενοδοχείο, για ενοικιαζόμενα δωμάτια, hostels κλπ. Η κράτηση δωματίου μέσω τρίτων πλατφορμών κι ιστοσελίδων μπορεί να σημαίνει περιττά έξοδα και σημαντικές προμήθειες σε τρίτους. Δημιουργούμε για σας ένα πλήρως λειτουργικό κι ολοκληρωμένο σύστημα κρατήσεων, για εύκολες & γρήγορες κρατήσεις από την ιστοσελίδα σας όλο το 24ωρο. Έτσι επιτυγχάνετενα να έχετε ολοκληρωμένη κράτηση σε πραγματικό χρόνο, 100% κέρδος από κάθε κράτηση, εμφάνιση διαθέσιμων ημερομηνιών προς επιλογή, εμφάνιση διαθέσιμων δωματίων προς επιλογή, δυνατότητα αποστολής σχολίων του επισκέπτη προς το κατάλυμα και τέλος δυνατότητα προώθησης των υπηρεσιών της επιχείρησης με customized banners.